Zoznam produktov výrobcu / značky: Ansell

na stránke
4,17 € bez DPH
5,00 € s DPH
Bezšvové antistatické rukavice (podľa normy EN 1149/2) z nylonového úpletu, s vrstvou mikroporézneho nitrilu v dlani a na prstoch a pružným nápletom, vhodné pre práce v suchom a ľahko zaolejovanom prostredí, neobsahujú silikón.
4,08 € bez DPH
4,90 € s DPH
Antistatické rukavice šité z bavlneného úpletu, máčané v nitrile, s pevnou manžetou, vhodné pre manipuláciu s abrazívnymi materiálmi (odliatky, zvárková oceľ, tehly, apod.)
4,08 € bez DPH
4,90 € s DPH
Antistatické rukavice šité z bavlneného úpletu, polomáčané v nitrile, s pevnou manžetou, vhodné pre manipuláciu s abrazívnymi materiálmi (odliatky, zvárková oceľ, tehly, apod.)
4,25 € bez DPH
5,10 € s DPH
Antistatické rukavice šité z bavlneného úpletu, polomáčané v nitrile, s pružným nápletom, vhodné pre manipuláciu s abrazívnymi materiálmi (odliatky, zvárková oceľ, tehly, apod.)
3,83 € bez DPH
4,60 € s DPH
Antistatické rukavice šité z bavlneného úpletu, máčané v nitrile, s pružným nápletom, vhodné pre manipuláciu s abrazívnymi materiálmi (odliatky, zvárková oceľ, tehly, apod.)
4,42 € bez DPH
5,30 € s DPH
Rukavice šité z bavlneného úpletu, dlaň a prsty máčané v kaučuku, s protišmykovou úpravou a nápletom na zápästí.
2,50 € bez DPH
3,00 € s DPH
Chlórované rukavice zo 100 % prírodného 0,75 mm silného latexu bez plnidiel, s velúrovou úpravou vo vnútri, reliéfnym povrchom v dlani a na prstoch, v celkovej dĺžke 32 cm.
3,17 € bez DPH
3,80 € s DPH
Ľahké pružné antistatické rukavice z jemného bavlneného úpletu, s vrstvou nitrilu v dlani a na prstoch a odolnosťou proti pretrhnutiu, prepichnutiu, prerezu a oteru.
13,50 € bez DPH
16,20 € s DPH
Rukavice šité zo špeciálnej tkaniny, máčané v nitrile, s izolačnou podšívkou z netkanej textílie, odolnosťou pred kontaktným teplom do 200 °C, v celkových dĺžkach 24 cm a 33 cm.
12,75 € bez DPH
15,30 € s DPH
Rukavice šité zo špeciálnej tkaniny, máčané v nitrile, s izolačnou podšívkou z netkanej textílie, odolnosťou pred kontaktným teplom do 200 °C, v celkových dĺžkach 24 cm a 33 cm.
2,33 € bez DPH
2,80 € s DPH
Rukavice z prírodného latexu, máčané v 0,68 mm silnom neopréne, s velúrovou úpravou vo vnútri, reliéfnym povrchom v dlani a na prstoch, v celkovej dĺžke 32,2 cm.
13,25 € bez DPH
15,90 € s DPH
Zvárané, ergonomicky tvarované rukavice z päťvrstvovej chemicky odolnej fólie, s podšívkou z netkaného materiálu, odolnosťou proti chemikáliám a rozpúšťadlám, možno chrániť PVC, nitrilovými alebo latexovými rukavicami pre zníženie mechanického rizika.
9,50 € bez DPH
11,40 € s DPH
Chemicky odolné antistatické rukavice vyrobené technológiou Ansell Grip Technology, s protišmykovou úpravou v dlani a na chrbte a nylonovou podšívkou. 356 mm
9,42 € bez DPH
11,30 € s DPH
Chemicky odolné antistatické rukavice vyrobené technológiou Ansell Grip Technology, s protišmykovou úpravou v dlani a na chrbte a nylonovou podšívkou.
8,08 € bez DPH
9,70 € s DPH
Tenké čierne rukavice z dvojitého nitrilu, vyrobené technológiou Ansell Grip Technology, s nylonovou 15#vláknovou podšívkou, vynikajúcou obratnosťou a dlhšou životnosťou, vhodné pre manipuláciu s mokrými a klzkými predmetmi pri menšej potrebnej sile úchopu.
Zobrazených 16 - 30 z 30 položiek

Sociálne siete

Najnovšie správy

aug 18 2015

MLZ

O našej firme

Vážený obchodný partner,


Ďakujeme, že ste si otvorili našu internetovú stránku.

Sme firmou so zameraním na veľkoobchod a maloobchod Osobných Ochranných Pracovných Pomôcok (OOPP), pracovné odevy, pracovná obuv, pracovné rukavice a ako doplnok čistiace prostriedky.V Našom portfóliu nájdete značky CERVA,DELTA, ,ARDON,PORTWEST, VMFOOTWEAR,UVEX,ADLER,REKLAMNÝ TEXTIL,JAMESNICHOLSON,CXS,

Viac info