OCHRANNÉ OKULIARE Počet produktov v kategórii: 10

Filtrácia produktov

3,42 € bez DPH
4,10 € s DPH
Najľahšie ochranné okuliare na svete, hmotnosť len 16 gr.Integrované univerzálne nosové sedielko. Ultra tenké, ultra pevne opticky perfektné šošovky. Ventilované nožičky. Okuliare poskytujú maximálny komfort pri celodennom nosení. Ochrana proti poškrabaniu.
27,58 € bez DPH
33,10 € s DPH
Okuliare športového designu s polykarbonátovým zorníkom triedy 1FT podľa normy EN 166. Zorník s ochranou proti poškriabaniu a zahmleniu Ochrana proti letiacim časticiam s nízkou energiou.Polarizačný zorník chráni užívateľa proti horizontálnemu oslneniu, napr. odrazy slnka od vodnej hladiny alebo sklenených plôch.
1,42 € bez DPH
1,70 € s DPH
Ochranné okuliare s čírym polykarbonátovým zborníkom triedy 1S podľa EN 166 sú navrhnuté tak, aby spoľahlivo chránili zrak pred lietajúcimi časticami.
9,83 € bez DPH
11,80 € s DPH
Veľmi ľahké ochranné okuliare s odnímateľným tesnením z príjemnej EVA peny. Tesnenie vyplní medzeru medzi okuliarmi a tvárou užívateľa, pričom výrazne zníži riziko poranenia očí zásahom nebezpečne odlietavajúcich častíc. Zorníky s úpravou zamedzujúcou zahmlievaniu a odolnou vrstvou proti poškriabaniu. Hmotnosť: 22 g.
2,92 € bez DPH
3,50 € s DPH
Jednošošovkové polykarbonátové okuliare. Rozšírený koniec bočníc. Integrované polykarbonátové sedielko. Bočná ochrana. Ideálne pre použitie s bezpečnostnými prilbami a chráničmi sluchu.
9,67 € bez DPH
11,60 € s DPH
Okuliare športového dizajnu s polykarbonátovým zorníkom triedy 1F podľa EN 166. Zorník s ochranou proti poškrabaniu a zahmleniu. Ochrana proti lietajúcim časticiam s nízkou energiou. Mäkké nosové sedielko. Dymový zorník s protislnečným filtrom podľa normy EN 172.
5,67 € bez DPH
6,80 € s DPH
Okuliare s polykarbonátovým zorníkom, optická trieda číslo 1, s úpravou proti oroseniu a poškriabaniu, EN 166, číry, žltý a sivý zorník.
1,83 € bez DPH
2,20 € s DPH
Okuliare s nastaviteľnou dĺžkou stranníc vhodné do priemyselného prostredia.
13,17 € bez DPH
15,80 € s DPH
Okuliare s polykarbonátovým zorníkom, nastaviteľnou dĺžkou stranníc, športovým vzhľadom, zorník s úpravou proti poškriabaniu a oroseniu, trieda F podľa normy EN 166 - ochrana proti nárazu s malou energiou, optická trieda 1, žltý zorník s ochranným filtrom proti UV žiareniu podľa normy EN 170, sivý zorník s ochranným protislnečným filtrom podľa normy EN 172.
2,17 € bez DPH
2,60 € s DPH
Ochranné okuliare s čírym polykarbonátovým panoramatickým zorníkom triedy F, vhodné i na dioptrické okuliare.
Zobrazených 1 - 10 z 10 položiek

Sociálne siete

Najnovšie správy

aug 18 2015

MLZ

O našej firme

Vážený obchodný partner,


Ďakujeme, že ste si otvorili našu internetovú stránku.

Sme firmou so zameraním na veľkoobchod a maloobchod Osobných Ochranných Pracovných Pomôcok (OOPP), pracovné odevy, pracovná obuv, pracovné rukavice a ako doplnok čistiace prostriedky.V Našom portfóliu nájdete značky CERVA,DELTA, ,ARDON,PORTWEST, VMFOOTWEAR,UVEX,ADLER,REKLAMNÝ TEXTIL,JAMESNICHOLSON,CXS,

Viac info