Pracovné rukavice-PROTI POREZU Počet produktov v kategórii: 13

Filtrácia produktov

7,50 € bez DPH
9,00 € s DPH
Rukavice z unikátneho protiprerezného vlákna GOLDSILK, ktoré NEobsahuje sklenené, kamenné, oceľové vlákno. Penové nitrilové povrstvenie zaisťuje užívateľovi odolnosť voči ľahko zaolejovanému prostrediu a zároveň aj istí úchop v každej situácii. Ergonómia je jednoducho perfektná.
2,50 € bez DPH
3,00 € s DPH
Pletené bezšvové rukavice kategórie prerezu 3, sivý PU na dlani a prstoch, pružná manžeta.
9,67 € bez DPH
11,60 € s DPH
Pletené bezšvové rukavice z modifi kovaného skleneného vlákna vysokohustotného polyetylénu s nánosom modrého nitrilu prekrytého mikroporéznym čiernym nitrilom s pieskovou úpravou - lepšie protišmykové vlastnosti, odolnosť proti prerezu.
3,08 € bez DPH
3,70 € s DPH
Pletené bezšvové rukavice kategórie prerezu 3, sivý PU na dlani a prstoch.
9,08 € bez DPH
10,90 € s DPH
Pletené bezšvové rukavice s obsahom vlákna DYNEEMA a nylonu s vysokou odolnosťou proti prerezu ostrím, s vrstvou sivého PU v dlani a na prstoch.
9,67 € bez DPH
11,60 € s DPH
Pletené bezšvové rukavice s obsahom vlákna DYNEEMA a nylonu s vysokou odolnosťou proti prerezu ostrím, s vrstvou bieleho PU v dlani a na prstoch.
14,00 € bez DPH
16,80 € s DPH
Pletené, bezšvové rukavice z modifikovaného skleneného vlákna, Spandexu a nylonu, so zosilnením z hovädzej štiepenky v dlani a na prstoch a odolnosťou proti prerezu tr. 5.
4,67 € bez DPH
5,60 € s DPH
Pletené, bezšvové rukavice z modifikovaného skleneného vlákna, Spandexu a nylonu, s nánosom HCT nitrilu v dlani a na prstoch a odolnosťou proti prerezu tr. 5.
11,25 € bez DPH
13,50 € s DPH
Pletené, bezšvové rukavice z modifikovaného skleneného vlákna, Spandexu a nylonu, so zosilnením z hovädzej štiepenky v dlani a na prstoch, zdvojenou vrstvou medzi palcom a ukazovákom, prekrytými špičkami prstov a odolnosťou proti prerezu tr. 5.
7,08 € bez DPH
8,50 € s DPH
Pletené, bezšvové rukavice z modifikovaného skleneného vlákna, Spandexu a nylonu, s PVC terčíkmi v dlani a na prstoch a odolnosťou proti prerezu tr. 5.
5,58 € bez DPH
6,70 € s DPH
Pletené, bezšvové rukavice z modifikovaného skleneného vlákna, Spandexu a nylonu, s odolnosťou proti prerezu tr. 5.
10,33 € bez DPH
12,40 € s DPH
Pletené bezšvíkové obojručné rukavice zo stredne silného kevlarového úpletu, s PVC terčíkmi v dlani, na chrbte a prstoch.
8,33 € bez DPH
10,00 € s DPH
Pletené, bezšvové, stredne silné kevlarové rukavice.
Zobrazených 1 - 13 z 13 položiek

Sociálne siete

Najnovšie správy

aug 18 2015

MLZ

O našej firme

Vážený obchodný partner,


Ďakujeme, že ste si otvorili našu internetovú stránku.

Sme firmou so zameraním na veľkoobchod a maloobchod Osobných Ochranných Pracovných Pomôcok (OOPP), pracovné odevy, pracovná obuv, pracovné rukavice a ako doplnok čistiace prostriedky.V Našom portfóliu nájdete značky CERVA,DELTA, ,ARDON,PORTWEST, VMFOOTWEAR,UVEX,ADLER,REKLAMNÝ TEXTIL,JAMESNICHOLSON,CXS,

Viac info